VÄLKOMMEN TILL HJULHUSET!  För att boka tid hos oss klicka här

Däckservice

Punktering

Lite luft i något däck? Du har kanske fått punktering och önskar få däcket reparerat, självklart reparerar vi ditt däck om det kan anses säkert att göra så. Vi utför alltid reparationer på ett fackmannamässigt sätt genom att ta av däcket från fälgen, inspektera det inifrån och sedan reparera det inifrån. På så vis kan du sedan tryggt köra vidare precis som om inget hänt.

Hjulinställning

Sliter dina däck snett? Då kanske hjulinställningen på ditt fordon är felaktig. Våra medarbetare är mycket kunniga även på detta område. Dessutom har vi väldigt bra instrument som mäter hjulvinklarna med mycket hög noggrannhet. Rätt hjulinställning spar framförallt däcken men även andra delar på bilen så som bussningar och dylikt. Därtill så sparar rätt hjulinställning bränsle vilket oftast resulterar i den allra största besparingen för dig som bilägare.

Balansering

Skakar det i ratten eller kanske i stolen när du kör? Då är sannolikheten ganska stor att du har obalans i något hjul. Man kan ha tappat en balanseringsvikt eller så kan hjulets balans ha förändrats gradvis genom slitage. I dessa fall så bör man balansera om hjulen. Komforten blir oftast så mycket bättre när man gjort detta.