VÄLKOMMEN TILL HJULHUSET!  För att boka tid hos oss klicka här

Seriösa leverantörer

Vi anlitar bara väl etablerade leverantörer som har organisationer i Sverige. Alla däck och reservdelar vi köper in är avsedda för den svenska marknaden och köps endast in av leverantörens svenska organisation. Vi köper inte in eller importerar från någon spotmarknad eller liknande där man inte får garantier på produkternas specifikationer eller kvalitet. Ibland kan till synes samma produkt vara så olika, det förekommer exempelvis däck som är avsedda för vissa marknader saknar vissa komponenter i stommen eller gummiblandningen. Detta syns inte på ytan men däcket är inte avsett för att klara våra svenska krav. Genom att vi inte chansar på spotmarknader eller dylika alternativ så kan du känna dig trygg med vad du köper från oss vare sig det gäller däck eller reservdelar. Alla produkter vi har i vårt sortiment lever upp till de krav som ställs och de förväntningar man bör ha på dem.

Däckpartner

Vi är medlem i Nordens ledande däck-kedja som består av ett 100-tal fristående verkstäder som drivs av entreprenörer. Vi samarbetar när det gäller inköp och förhandlar gemensamt fram avtal med alla seriösa leverantörer i däck- och fälg- branschen. Dessutom så arbetar vi gemensamt för att kunna serva rikstäckande kunder som vill ha ett enda avtal, detta innebär bland annat att för dig som kör leasingbil kan du med fördel använda oss och ta del av vår exemplariska service så att du kan ägna din dyrbara tid åt annat än att vänta på att få skifta hjul.

Mekonomen

Vi samarbetar även med väletablerade leverantörer av reservdelar, så som exempelvis Mekonomen, som i sin tur säkerställer att de reservdelar vi använder håller minst samma höga kvalitet som originaldelarna till din bil, husbil eller släpvagn. Dessutom så kan vi lämna omfattande garantier på både delar och arbete tack vare detta. Till och med din nybilsgaranti gäller när du servar bilen hos oss om din bil nu omfattas av en sådan. Med andra ord kan du känna dig helt trygg när du lämnar bilen i vår omsorg redan från första servicen.