VÄLKOMMEN TILL HJULHUSET!  För att boka tid hos oss klicka här

Lediga Tjänster

Driven och erfaren bilmekaniker eller däckmontör sökes för tjänsten som tillförordnad platschef.

HJULHUSET är i en expansiv fas och söker nu en duktig, positiv, driven och flexibel bilmekaniker eller däckmontör med gedigen erfarenhet med ambitioner att ta steget vidare.

Vi tror att du som söker arbetar idag antingen som bilmekaniker eller däckmontör sedan flera år med gedigen vana att samarbeta i lag och vana att möta kunder. Är du egen företagare ser vi det som meriterande då du vet vad som krävs för att driva en verksamhet och att du då förstår innebörden av att vara driven och flexibel.

Körkort samt kunskap om svenska språket samt engelska är ett krav.

HJULHUSET startades för 39 år sedan och består av fyra bil- och däck-verkstadsanläggningar. I Staffanstorp och Löddeköpinge är vi sedan flera år tillbaka ansluta till Mekonomens koncept på bilservicesidan vilket innebär att vi gör inköp av reservdelarna från dem och de står bakom oss gällande garantier och marknadsföring, men vi är fria att göra det på vårt vis gentemot kund.

HJULHUSET – Bästa verkstan i stan. Vi strävar efter att hela tiden leva upp till eller överträffa kundens förväntningar. Vi sätter kunden i centrum och strävar hela tiden efter att bli bäst på det vi gör och utföra det på bästa möjliga sätt. Positivitet, flexibilitet och serviceanda har varit ledord för företaget genom åren och leder oss vidare i många år framöver.

Om du tror att du är rätt för oss, vänligen maila ditt CV och kontaktuppgifter till

Sista ansökningsdag 10 maj 2019                    Tillträde och andra villkor enligt överenskommelse